Policool Yalıtım Sistemleri

 

 

Policool Yalıtım Sistemleri:
Güçlü temeller.

Policool Yalıtım Sistemleri, sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile her bir müşterisine özel çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba harcamaktadır. Bu özelliği sayesinde, yapı kimyasalları pazarında öncü bir firma olmayı başarmıştır.

İletişim

+904882210003
+905079180261

Yapı Kimyasalları Fabrikası: Siirt Yolu Üzeri Danalı Sapağı No:11 Batman/Merkez

Yalıtım Sistemleri Fabrikası: Batman OSB 18.Cad. No:4 Beşiri / Batman

  • Sıvı polimer ve çimento katkılı

  • İki bileşenli

  • Yarı esnek

  • Su geçirimsizlik sağlar

İç ve dış mekânlarda-yatay ve dikey uygulamalarda suyun geldiği yönden, (pozitif basınç) temel yalıtımlarda sürekli ıslak kalacak yüzeylerin su girişine karşı yalıtımda,  beton ve teraslar üzerine çimento esaslı bir su yalıtımı uygulamak için  beton yapılarda hareketsiz çatlak onarımda ve su geçirimsizliğinde. İçme suyu hariç su depolarında (üstü kapatılmalı), teraslarda (üstü kapatılmalı).

Akıcı Kıvam: Policool Çift Komponentli Tam Elastik Su İzolasyon Harcı sıvı bileşeni kullanmadan önce iyice çalkanır. Karışım oranında belirtilen sıvı bileşenin yarısı temiz bir kaba dökülür ve ardından toz bileşen üzerine ilave edilir. Toz bileşen ilave edilirken geri kalan sıvı bileşen eklenerek homojen, topaksız bir karışım elde edilinceye kadar 400-600 devir/dk mikserle karıştırılır. Karışım 5 dk bekletilir ve tekrar karıştırılır. Akıcı kıvamdaki karışım yüzeye sert bir fırça yardımıyla sadece tek yönde sürülür. İkinci kat birinci katın kuruduğundan emin olunduktan sonra (katlar arası kuruma süresi hava koşullarına ve uygulanan zemini yüzey durumuna göre değişir) ilk kata dik olacak şekilde sürülür. Uygulama sonrası yüzeyin doğrudan UV ışınlarından korunması için polietilen örtüler ya da benzer yöntemlerle kürlenmesi gerekir. Harcın üzeri bir şap ya da seramik ile kaplanabilir. Uygulama esnasında yüzeye sürülen karışım çok kısa sürede mat bir görünüm alırsa uygulama öncesi yüzey yeterli derecede ıslatılmamıştır. Bu gibi sıcak ve rüzgarlı havalarda yüzey sıcaklığı düşürülene kadar uygulama yapılmamalıdır. Uygulama esnasında yatay-dikey birleşim noktaları için esnek dilatasyon bandı ya da pah bandı kullanılmalıdır.

Fileli Uyguma için: Policool Çift Komponentli Yarı Elastik Su İzolasyon Harcı istenildiğinde yalıtım filesi ile de uygulanabilir. Kullanılacak yalıtım filesinin 160-165 gr/m2 olması uygulama için yeterlidir. Harç akıcı kıvamda belirtilen sıvı karışım oranına göre karıştırılır. Malzeme henüz ıslakken yalıtım filesi yüzeye yerleştirilir. Birinci kat uygulaması sonrası ikinci kat uygulaması yapılır.