Policool Yalıtım Sistemleri

 

 

Policool Yalıtım Sistemleri:
Güçlü temeller.

Policool Yalıtım Sistemleri, sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile her bir müşterisine özel çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba harcamaktadır. Bu özelliği sayesinde, yapı kimyasalları pazarında öncü bir firma olmayı başarmıştır.

İletişim

+904882210003
+905079180261

Yapı Kimyasalları Fabrikası: Siirt Yolu Üzeri Danalı Sapağı No:11 Batman/Merkez

Yalıtım Sistemleri Fabrikası: Batman OSB 18.Cad. No:4 Beşiri / Batman

  • Suya ve rutubete karşı

  • Su bazlı, tek kompenentli, polimer katkısı ile güçlendirilmiş

  • Elastik bir tabaka oluşturur

Bütün yatay ve düşey yüzeylerde, temel mahzen ve bodrumların pozitif yönden (dıştan) yalıtımında, banyo, mutfak, tuvalet gibi kapalı ıslak hacimlerde sızıntı sularının izolasyonunda kullanılır. Çatlaklı yüzeylerde veya daha yüksek basınçlı suya dayanması gereken izolasyon uygulamalarında, donatı filesi polyester keçe, tecrit bezi vb. donatıyla birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Coolwater, elenmiş ince kum ve bir miktar çimento karıştırılarak elde edilen şap malzemesi mala ile çekilerek, zemindeki çukur bölümler tasviye edilebilir veya izolasyon katları üzerinde koruyucu tabaka oluşturulabilir.

Uygulama yapılacak yüzey, toz, kir, pas ve yağdan arındırılmalı ve gevşek parçalar kazınmalıdır. Sivri uçlar yuvarlatılmalı, yatay/düşey ek yerleri gibi çatlamaya uygun bölgeler tamir harcı ile sağlamlaştırılmalıdır. Uygulama öncesi Coolwater 78 Akrilik Esaslı Tozuma Önleyici kullanınız.

Coolwater ilk kat uygulamada bir ölçek malzemeye, bir ölçek su eklenerek astar kat hazırlanmalı, iki katta ürün % 25- 30 oranında inceltilmeli. Üçüncü katta %15 - 20 oranında inceltilmelidir. Karışım mala, ot fırça, rulo veya tabanca ile uygulanır. Hava koşullarına bağlı olarak yaklaşık 5 -6 saatte kurur. + 5C°  altında uygulama yapılmamalıdır. Bir kat tam kurumadan, diğer kat sürülmemelidir.

1.64 gr/dm3

1 saat tam kuruma

5-6 saat test 8 gün

Yüksek ısıdan ve dondan korunmalıdır.