Policool Yalıtım Sistemleri

 

 

Policool Yalıtım Sistemleri:
Güçlü temeller.

Policool Yalıtım Sistemleri, sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile her bir müşterisine özel çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba harcamaktadır. Bu özelliği sayesinde, yapı kimyasalları pazarında öncü bir firma olmayı başarmıştır.

İletişim

+904882210003
+905079180261

Yapı Kimyasalları Fabrikası: Siirt Yolu Üzeri Danalı Sapağı No:11 Batman/Merkez

Yalıtım Sistemleri Fabrikası: Batman OSB 18.Cad. No:4 Beşiri / Batman

  • Akrilik esaslı

  • Zemin kaplamalarında kullanılır

Akrilik esaslı derz dolgu mastiğinin astarlanmasında, akrilik su yalıtım malzemelerinde astar olarak, hafif beton yalıtımlarında, seramik veya ahşap yüzeylerin astarlanmasında, eski beton yüzeylerde tozumayı önlemek ve yüzeyi sağlamlaştırmak amacı ile, akrilik zemin kaplama malzemelerinde astar olarak.

Hava nemi ile kürlenir, yarı sert elastik bir yapıdadır. Beton, ahşap ve seramik gibi yüzeylerde kullanılabilir. Yüksek yapıştırma özelliğine sahiptir. Şeker, deterjan, süt, şarap, yağ, benzin, asit ve alkali çözeltilerine karşı dayanıklıdır. Tek bileşenli olduğundan uygulaması kolaydır. Emici yüzeylerde derine nüfuz eder. Don’a dayanıklıdır.

Yüzey hazırlığı uygulamadan evvel yüzeydeki çimento parçacıkları, toz, yağ, boya, kür, bitüm gibi maddelerden arındırılmalıdır. Derz dolgusunda derzler mümkünse tel fırça ile temizlenip basınçlı hava ise püskürtülmelidir. Su yalıtım kaplama uygulamalarında yüzey mozaik silme makinesi ile hafif pürüzlendirilmeli, çukur, boşluk ve çatlaklar tamir edilmelidir. Kaplamanın iyice yapışması için özellikler perdahlanıp düzlenmiş yüzeyler pürüzlendirilmelidir.

Zemin kaplama uygulamalarında öğütme makinesi ile yüzey pürüzlendirilmeli, çukur, boşluk ve çatlaklar tamir edilmelidir. Tamirde akrilik esaslı macunlar kullanılırsa, uygulamaya tamirden 24 saat sonra geçilmelidir.

Beton yüzeylere yapılacak uygulamada betonun en az 28 günlük olmasına dikkat edilmelidir.

Uygulama öncesi yüzey kesinlikle su ile yıkanmamalı, yüzey kuru olmalı, nem oranı % 5 üzerinde olmamalıdır.

1.00 +0.02 kg / lt

2 - 4 gün

Yüksek ısıdan ve dondan korunmalıdır.

Uygulama sırasında eldiven, koruyucu giysi, maske/maske kullanılmalı. Ürünün göz, ağız ve cilt ile teması önlenmelidir. Cilt ile temasında bol su ile yıkanmalı, göz ile temas ve yutulması durumda doktora başvurulmalıdır.

Malzeme organikm solventler içerdiğinden kapalı alanlar uygulama sırasında havalandırılmalı, sigara içilmemeli ve malzeme ateşten uzak tutulmalıdır.