Policool Yalıtım Sistemleri

 

 

Policool Yalıtım Sistemleri:
Güçlü temeller.

Policool Yalıtım Sistemleri, sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile her bir müşterisine özel çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba harcamaktadır. Bu özelliği sayesinde, yapı kimyasalları pazarında öncü bir firma olmayı başarmıştır.

İletişim

+904882210003
+905079180261

Yapı Kimyasalları Fabrikası: Siirt Yolu Üzeri Danalı Sapağı No:11 Batman/Merkez

Yalıtım Sistemleri Fabrikası: Batman OSB 18.Cad. No:4 Beşiri / Batman

  • Gözenekli ve doğal agregalar yapılı

  • Isı-su-ses ve yangın yalıtımı sağlar

  • Terlemeyi önler

Bütün yapıların dış cephe yüzeylerinde, kolon ve kirişlerde, kaba ve ince sıva, tuğla, bims, gazbeton vb. yüzeylere uygulanır ve mükemmel yalıtım sağlar.

Uygulanacak zeminde uygulamayı engelleyecek pürüzler giderilmeli, kabarmış olan boya, kireç ya da varsa yağ gibi kalıntılar temizlenmelidir. Uygulamayı  olumsuz yönde etkileyecek boyalı yüzeyler çentme yöntemi ile hazır hale getirilmelidir.

arç teknesine önce su koyulup, sonrasında Polibor Doğal Yalıtım Sıvası ilave edilmelidir. 

15-16 lt. lik suyun üzerine 16 kg’lık ambalajın tamamı boşaltılır. Karışımın hazırlandığı harç teknesi karıştırma öncesinde iyice temizlenmiş olmalı ve karıştırma anında da harç teknesinin kenarları, homojen bir ürün elde edebilmek için mala yardımıyla iyice sıyrılıp, tekrar karıştırılmalıdır. Homojen bir karışım için 500-600 devirli elektrikli mikser kullanılmalıdır.

Hazırlanan karışım 2-3 dakika dinlendirildikten sonra uygulamaya geçilir. Yapım esnasında gecikmeden dolayı ürün priz almaya başlarsa, su ilave etmeksizin tekrar karıştırılıp, kullanım kıvamına getirilerek uygulanır.

Polibor uygulamasında kalınlığı belirleyecek olan çıtalar, uygun aralıklarla monte edilerek, anolar oluşturulur. Önceden hazırlanmış olan ürün anolar arasına çelik mala ile ya da makine ile püskürtülerek 1 cm yi geçmeyecek şekilde uygulama yapılır. Priz alma süreci 48 saat olmalıdır. Ürün tamamen priz aldıktan sonra 2. kat uygulama gerçekleştirilir. Daha sonra anolar arasındaki boşluklar, Polibor ile doldurulup, mastarlanır ve son kat uygulamalara hazır hale getirilir.

Tuğla

Brüt beton

Beton

Gazbeton

Bims

Metal, tahta, ahşap üstü yüzeyler üzerine direkt sıva uygulaması yapılmamalıdır.

Alçı yüzeylerde uygulanmaz.

Eski boyalı yüzey, hazır renkli sıva, dış cephe kaplaması, sağlam olmayan eski sıvalı, sürekli neme maruz kalabilecek, asbest çimento ya da yalıtım paneli yüzeyler üzerinde uygulanmaz.