Policool Yalıtım Sistemleri

 

 

Policool Yalıtım Sistemleri:
Güçlü temeller.

Policool Yalıtım Sistemleri, sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile her bir müşterisine özel çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba harcamaktadır. Bu özelliği sayesinde, yapı kimyasalları pazarında öncü bir firma olmayı başarmıştır.

İletişim

+904882210003
+905079180261

Yapı Kimyasalları Fabrikası: Siirt Yolu Üzeri Danalı Sapağı No:11 Batman/Merkez

Yalıtım Sistemleri Fabrikası: Batman OSB 18.Cad. No:4 Beşiri / Batman

  • Çimento esaslı

  • El veya makinayla uygulanabilen

Astar kat sonrasında beklenilmesi gereken süre: 30 dakika

Uygulama kalınlığı: 10-50 mm

Uygulanabilecek kat kalınlığı: max. 25 mm

Katlar arasında beklenilmesi gereken süre: min. 1 gün

Dış mekanlarda tuğla, bims, brüt beton, briket duvar yüzeylere uygulanır. Diğer tüm uygulama yüzeyleri için bize danışınız.

Harç içerisine kesinlikle yabancı malzemeler ilave edilmemelidir. Uygulama sonrasında kullanılan tüm aletler kurumadan su ile yıkanmalıdır. Farklı malzeme birleşim yerlerinde ve hareket olabileceği düşünülen noktalarda sıva filesi kullanılmalıdır.

Kuru Birim Ağırlık, kg/m3 : 1400 ± 100

Yaş Birim Ağırlık, kg/m3 : 1700 ± 200

Basınç Dayanımı: 1, 5 < CS II < 5, 0

Bağ Dayanımı: > 0, 4 N/mm2

Kılcal (Kapiler) Su Emme : W1

Yangina Tepki Sınıfı: A1

Dry Bulk Density, kg/m3 1400 ± 100

Uygulama yüzeyi temiz olmalı, toz ve yağlardan arındırılmış, sağlam ve nemli olmalıdır. Uygulama öncesi çatlak ve deliklerin tamiri mutlaka yapılmalıdır. Uygulama öncesinde yüzey mutlaka nemlendirilmeli, çok sıcak ve rüzgarlı havalarda suya doyurulmalıdır. Parlak yüzeyler, beton duvar ve tavanlarda ve su emiciği yüksek yüzeylerde uygulamadan en az 3 gün önce serpme sıva uygulaması yapılmalıdır.

35 kg.‘lık bir torba mantolama yapıştırıcısı hazır sıva’ ya 7-8 lt. su ilave edilerek, sıva karıştırma makinasında karıştırılarak hazırlanır. Hazırlanan harç çelik mala yardımıyla yüzeye uygulanır. Uygulama kalınlığı tek katta 10 mm. ile 25 mm. arasında olmalıdır. Kalınlıklar 25 mm’ den fazla ise ikinci kat bir gün sonra maksimum 25 mm. kalınlığında uygulanır. Yeterince sertleşince perdahlanır, istenirse nemli bir sünger ile yüzey bitirilir. Sıvanın dayanımı açısından uygulamadan sonraki 7 gün içerisinde ortam koşullarına bağlı olarak yüzeyler belli aralıklarda sulanmalıdır. Belirtilen süreler 20 °C yüzey ve ortam sıcaklığında geçerlidir, düşük ısıda süre uzar, yüksek ısıda süre kısalır.

Tüm yapıların dış cephelerinde, ince ve kaba sıva olarak kullanılır.