Policool Yalıtım Sistemleri

 

 

Policool Yalıtım Sistemleri:
Güçlü temeller.

Policool Yalıtım Sistemleri, sektöründe uzmanlaşmış kadrosu ile her bir müşterisine özel çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba harcamaktadır. Bu özelliği sayesinde, yapı kimyasalları pazarında öncü bir firma olmayı başarmıştır.

İletişim

+904882210003
+905079180261

Yapı Kimyasalları Fabrikası: Siirt Yolu Üzeri Danalı Sapağı No:11 Batman/Merkez

Yalıtım Sistemleri Fabrikası: Batman OSB 18.Cad. No:4 Beşiri / Batman

  • Polimer reçine esaslı

  • Brüt beton yüzey, duvar ve lavantalar için

  • Çimento ve alçı esası sıvalar için

  • Aderansını artırıcı

Parlak ve sırlı yüzey ile tavanlarda, alçı, kireç ve çimento esaslı sıva harçlarını brüt beton yüzeylere aderansını artırmak için, tavan sıvaları için astar olarak, seramik üstü seramik yapıştırma uygulamalarında yüzey aderansını, çalışan süresini ve işlenebilirliğini artırmada kullanılır.

Çimento ve alçı esaslı sıvaların brüt betona aderansını artırır. Çimento ve alçı esaslı sıvaların hızlı su kaybını önler. Çimento alçı esaslı sıvaların çalışma süresini ve işlenebilirliğini artırır. Solvent içermez.

Policool pürüzlendirici astar fırça veya rulo ile, daha önce hazırlanmış zemine tek kat halinde sürülerek uygulanmalıdır.

Uygulama yüzeyinin sağlam, kuru, taşıyıcı tozsuz ve temiz aynı zamanda terazisinde olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmeli ve yüzeyde gevşek parçacıklar olmamalıdır.